За нас – Мамасита Мода

За нас

Мamacita (fem.) (pl.mamacitas)

  1. Diminutive of mamá
  2. Latin America, slangbabe, hottie

Ние сме ценители на женската красота и изящество и вярваме, че дрехата трябва да “пасва” на човека, за да я носи с удоволствие и да се чувства добре “в кожата си”. Също така смятаме, че всяка жена ЗАСЛУЖАВА да има повече време за себе си и за нещата, които обича да прави!

Стараем се да подбираме най-добрите предложения на пазара (и като модели, и като материи) и да ви помогнем да откриете бързо, лесно и сигурно своите МОДНИ БИЖУТА. Предлагаме богатство от стилове, за да може всяка от вас да избере най-доброто за себе си – в ежедневието, офиса, фитнеса или пък за специален личен повод.

Независимо дали търсите официални или ежедневни дрехи, рокля, яке или бански, постарали сме се да има нещичко за вас! И освен качествени дамски дрехи, от нас ще получите адекватно, персонално и коректно отношение!!!

И като говорим за качество, подготвили сме за вас колекция от якета, елеци и яки от ЕСТЕСТВЕНА КОЖА и КОСЪМ / ПУХ. Богато разнообразие от модели (есенни / пролетни / зимни, къси / дълги), фина кожа, топ изпълнение!

Елате с нас на модно пътешествие и нека заедно откриваме още и още вълнуващи, уникални, емоционални модни и чисто човешки вълшебства!

А ако смятате, че нещо трябва да променим, не се колебайте да ни го кажете. Все пак човекът е еволюирал, защото не е спирал да се променя и подобрява.

И както се казва, нека пазаруването бъде празник за окото и душата!

preloader